ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перечинський суд відмовив ужгородському судді-п'яниці Ротмістренко у позові до поліцейських

    26 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Резонансна подія з п’яним ужгородським суддею.

    До тих, які склали на нього протокол.

    Перечинський суд повернув судді-п'яниці Ротмістренко М.В. його адміністративний позов до Інспектора роти №8 батальйону Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві рядового поліції Василечко О.В. про визнання протиправною та скасування постанови від 17 серпня 2016 року про керування ним автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

    Суддя Перечинського районного суду М.Шешеня залишив позовну заяву без розгляду ужгородського судді, оскільки ні він, ні його представник В.Марина в судове засідання повторно не з'явились. Адвокат судді був належно повідомлений, однак жодних клопотань про поважність причин неприбуття не надіслав. М.Ротмістренко, який власне і подав цей абсурдний позов щодо оскарження дії поліцейських, прикриваючись суддівською недоторканістю та намагаючись в такий цинічний спосіб "відбілити" задокументований факт нетверезого керування, вчерговий раз не з'явився.

    Як стало відомо із сьогоднішнього засідання в Мукачівському міськрайонному суді, яке проходило практично паралельно, до суду надішли відомості, що адреса проживання порушника-суддя Ротмістренко, невірно зазначена в протоколі про вчинене ним адміністративне порушення. Відтак, виходить, що ужгородський суддя надав неправдиву інформацію працівника Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, напевно з метою уникнення відповідальності за скоєне. В зв'язку з чим справу перенесено на 8 листопада о 11:00 із викликом вже по новій адресі, зазначеній сільською радою.

    Нагадаємо, що резонансна подія щодо керування ужгородським суддею в нетверезому стані незадекларованим позашляховиком марки BMW X5 відбулася 17 серпня цього року при в'їзді в Мукачево. При спілкуванні з поліцейськими він подавав явні ознаки алкогольного сп'яніння та цікавився, "ко туй начальник", а відтак, вимагав, щоб на місце події "викликали начальника обласного ДАІ", головного міліціонера області, прокурора області, головного суддю Апеляційного суду "і всіх остальних". Згодом, після відмови від проходження освідчення на місці, у в Мукачівській ЦРЛ було виявлено в крові Ротмістренка 2,4 проміле алкоголю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Молодцы! Так держать.