ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профспілка освітян Закарпаття отримала свідоцтво про визнання репрезентативності

    26 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    Закарпатська облпрофрада повідомляє..

    Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» рішенням Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області обласна організація профспілки працівників освіти і науки отримала Свідоцтво про визнання репрезентативності.

    Виконуючий обов’язки начальника відділення НСПП Василь Пазяк вручив голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності Національної служби посередництва і примирення.
    Тим самим Закарпатську обласну організацію профспілки працівників освіти і науки визнано такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.
    Як зазначила голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич, Свідоцтво про репрезентативність – визнання державою повноважень обласної профорганізації освітян, яке є ще одним важелем до вирішення освітянських проблем шляхом ефективного соціального діалогу.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    На ФОТО:
    - виконуючий обов’язки начальника відділення НСПП Василь Пазяк вручає голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич Свідоцтво про визнання репрезентативності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору