ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Закарпатське божоле-2016» стартувало в Ужгороді! (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Улюблений винний фестиваль повернувся до Ужгорода

    Розпочалося святкове дійство вчора ввечері на площі Шандора Петефі в Ужгороді ходою з лицарями Ордену Святого Миколая та прекрасними дамами, яка через пішохідний міст і площу Театральну рушила на Корзо.

    Символічну бочку вина цьогорічного врожаю відкоркував на розі вулиць Корзо і Волошина міський голова Богдан Андріїв, який привітав із початком фестивалю ужгородців та гостей міста.
    Богдан Євстафійович запросив усіх відвідати винний фест, який уже завтра о 10 годині розпочнеться у «Совиному гнізді» і триватиме до неділі, 20 листопада.
    Після перерви улюблений фестиваль повернувся до Ужгорода завдяки ініціативним і небайдужим людям: міський голова подякував за це відомому туризмознавцю Федору Шандору та «головному винуватцю» свята - голові Спілки приватних виноробів та виноградарів Закарпаття Олександру Ковачу. Ті, хто прийшов на урочисте відкриття фестивалю «Закарпатське божоле», могли скуштувати молодого вина, крім того, ще одним подарунком було захопливе фаєр-шоу.
    Як стверджують організатори, «ужгородська бочка з вином» – перша діжка молодого вина урожаю 2016-го, відкоркована в Україні. Отже саме з нашого міста стартувало смакування новим вином, яке визріло цього літа.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору