ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські прикордонники завадили переміщенню майже 8 тисяч пачок сигарет

    26 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    На кордоні з Румунією тривають спільні посилені заходи українських та румунських прикордонників по затриманню правопорушників, які намагаються незаконно перемістити контрабандні сигарети.

    Черговим доказом ефективності таких дій є затримання на Закарпатті. Так учора, отримавши інформацію від румунських колег, про спостереження ними руху двох осіб у бік річки Тиса, по якій проходить кордон, прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону негайно висунулись до вказаної ділянки. В результаті оперативних дій, на відстані 150 метрів до держрубежу прикордонники виявили 6 пакунків тютюнових виробів в яких знаходилось 3тисячі пачок сигарет марки «Марбле» без акцизу.
    Ще 10 пакунків з сигаретами , виявили прикордонники відділу «Ділове». Під час патрулювання правоохоронці побачили, як поблизу кордону зупинився мікроавтобус з нього вийшли декілька осіб та почали розвантажувати пакунки . Помітивши прикордонників невідомі вдались до втечі автомобілем на якому приїхали. На місці зупинки транспортного засобу контрабандисти покинули 10 пакунків в яких знаходилось 4800 пачок марки «Марбле» без акцизу.
    Виявлені сигарети доставлено до відділу прикордонної служби. Згодом контрабандний тютюн прикордонники передадуть компетентним органам, інформувала Прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору