ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україна вже використала 1 млрд куб. м газу з початку опалювального сезону

    26 квітня 2024 п'ятниця
    92 переглядів
    ПАТ "Укртрансгаз" повідомляє...

    Станом на сьогоднішній день в підземних сховищах зберігається 13,698 млрд куб. м природного газу.

    Україна з початку опалювального сезону використала із газосховищ 1,0 млрд кубометрів газу. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю та пресою ПАТ "Укртрансгаз".
    "Україна з початку опалювального сезону для покриття потреби вітчизняних споживачів використала із газосховищ 1,0 млрд кубометрів блакитного палива. Станом на сьогоднішній день в підземних сховищах зберігається 13,698 млрд куб. м природного газу", - йдеться у повідомленні.
    За інформацією центрального диспетчерського департаменту, природний газ відбирається на 8 ПСГ в оптимальному добовому режимі 34 млн куб. м.
    "Також для покриття потреб українських споживачів використовується блакитне паливо національного видобутку (56,5 млн куб. м/добу) та імпортований ресурс з європейських країн — 52,6 млн куб. м/добу", - сказано у повідомленні.
    Вказано, що у поточному році в українські газосховища було закачано 6,4 млрд куб. м блакитного палива. "Таким чином опалювальний сезон було розпочато із запасами в 14,7 млрд куб. м природного газу проти 17,1 млрд куб. м минулого року", - додали у компанії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору