ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У скільки обійдеться відпочинок на гірськолижних курортах Закарпаття (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Карпати. Радість зимового відпочинку!

    Цього року зима не запізнилася ні на хвилину. Вже 1-ого грудня наш край осипало снігом, від чого кожному ще більше захотілося свята і зимового відпочинку. А вони вже причаїлися і чекають нас.

    І лише заради одного такого відпочинку любителям екстриму доведеться долати шлях вгору, аби потім, з викидом адреналіну, спуститися вниз. Гірськолижних курортів на Закарпатті вдосталь. Кожен із них різний і особливий. Як і ціни. Пропонуємо огляд цін на абонемент, спорядження та проживання  у 5-ох відомих закарпатських туристичних базах, аби зорієнтувати вас у виборі: Драгобрат, Красія, Ізки, Подобовець, Пилипець. 

    Звертаємо увагу на те, що в жодному курорті нема точно фіксованих цін, бо всі вони залежать від таких факторів як сезон (святкові дні чи звичайні), умови тощо. Тому для точної інформації, якщо уже визначилися із датою, звертайтеся за телефоном або дивіться на офіційних сайтах бази.

    ДРАГОБРАТ — найвисокогірніший курорт країни (1700 метрів). Він знаходиться у Рахівському районі, за 12 кілометрів від с. Ясіня.

    9001

    Як добратися: доїхати туди можна на автобусі (Ужгород – Ясіня). Ціна за такий маршрут – 122 грн. З Ясіня доведеться добиратися на таксі-позашляховиках за 85-100 грн з людини.

    Пустити нас до себе жити готові декілька десятків готельних комплексів. Ціни на проживання в них дуже різняться, в залежності від кількості кімнат, умов. Звісно, найбільше доведеться викласти у святкові дні. Це ж стосується і прокату гірського спорядження та цін на підйомники:

    900

    У Великоберезнянському районі розташувався гірськолижний курорт «КРАСІЯ» (1036 метрів). Доїхати сюди можна всього за 2 години.

    r

    888

    Тут діє безліч готелей, приватних садиб і котеджей: 

    Курорт «ІЗКИ» знаходиться у підніжжя гори Жид Магура (1517 м). 9005

    Аби туди потрапити, потрібно їхати в напрямку Ужгорода до станції Воловець або Міжгір'я. Далі автобусом до села Ізки. 

    Як і в усіх інших курортах, тут пропонують різні розваги, ціни на які також рухомі. Тому ми взяли до уваги лише основні послуги

    Ызки

    ПОДОБОВЕЦЬ розташований на висоті 950 метрів над рівнем моря. Він знаходиться в однойменному селі Міжгірського району. Як доїхати: поїздом – до станціі Воловець, далі 10 - 12 км маршруткою до с. Подобовець.  Від Воловця до Подобовця можна доїхати на таксі (ціна близько 70 грн), або рейсовим автобусом – ціна 3 грн. 

    5

    678

    ПИЛИПЕЦЬ знаходиться у Міжгірському районі на висоті 1497 м.  Дорога з Ужгорода сюди триває біля 3-ох годин. (126 км).

    6

    123

    Щасливого відпочинку! 

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору