ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Простим споживачам ПАТ «Закарпаттяобленерго» рекомендує...

    26 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє...

    Як економити на освітленні під’їздів, сходів, прибудинкових територій.

    Згідно з постановою НКРЕКП, в Україні відбувається поетапне підвищення тарифу на електроенергію для всіх категорій споживачів, в тому числі на комунальні потреби. Уже сьогодні електрична енергія, яка витрачається в багатоквартирних будинках та гуртожитках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв тощо), на освітлення дворів, східців і номерних знаків, на освітлення й технічні цілі в дачних та садових кооперативах тощо відпускається за тарифом 129 коп. за 1 кВт. год з ПДВ, а з березня наступного року зросте до 140 копійок. Усі ці витрати лягають на плечі мешканців, є відчутними і в майбутньому тільки зростатимуть.

    Враховуючи вищевикладене, ПАТ «Закарпаттяобленерго» готове надати всю можливу допомогу з метою реконструкції внутрішньобудинкових мереж задля мінімізації витрат на освітлення східців, прибудинкових територій, роботу ліфтів тощо.

    З усіма питаннями та пропозиціями можна звертатися за номером кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» 0-800-50-16-20, який працює цілодобово та безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів.

    Для довідки

    Згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 26.02.2015 року № 220 «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню", зареєстрованої в Міністерстві юстиції України від 02.03.2015 за № 231/26676, та згідно Порядку застосування тарифів на електроенергію, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 23.04.2012 року № 498 (зі змінами), на період з 1 вересня 2016 року по 28 лютого 2017 року включно, електрична енергія, яка витрачається в багатоквартирних будинках та гуртожитках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 129 коп. за 1 кВт.год з ПДВ; електрична енергія, яка витрачається в дачних та дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах на технічні цілі (роботу насосів) та освітлення території, відпускається за тарифом 129 коп. за 1 кВт.год з ПДВ.
    З 1 березня 2017 року електрична енергія на вищезгадані цілі відпускатиметься за тарифом 140 коп. за 1 кВт·год (без податку на додану вартість).

    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору