ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мольфар передбачив долю Криму і Донбасу ...

    26 квітня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    Що жде Україну в 2017

    У 2017 році Україну чекають грандіозні події: півострів Крим повернеться до складу української держави, а на окупованих частинах Донецької та Луганської областей запанує мир.

    За його словами, слов'янський Новий рік шиплячих Ужа, який настав 21 березня 2016 року, а також наступний рік - Та що крадеться Лиса - стануть переломними для країни. "Для України ці роки принесуть хороші зміни.

    Україна йде вперед. І Крим у 2017 році повернеться до її складу. Все буде добре, адже ми є хорошою нацією, працьовитою. Добрі сили - на нашому боці ", - зазначив мольфар. Але, за його словами, Крим в складі України пробуде недовго. "Після повернення до складу України Крим через деякий час знову відійде, але вже іншій державі, не Росії", - сказав Стафійчук, не уточнивши, про яку саме державу йдеться.

    Згідне його прогнозам, до 2017 року закінчаться бойові дії на Донбасі. "Захоплені частини Донбасу залишаться в складі України, але, швидше за все, на правах автономії", - зазначив Стафійчук.

    За словами мольфара, існує давнє передання, що Україна почне процвітати тоді, коли країною почне управляти жінка, і це збігається і з його баченням подальшої долі держави.

    "Існує давнє українське пророцтво, що справжня влада буде в Україні тоді, коли жінка буде президентом. Колись вона буде при владі, однозначно ", - підсумував мольфар.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору