ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як дорого обійдуться українцям нові тарифи на комуналку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    50 переглядів
    Які будуть ціни на комуналку в 2017

    Українцям цього року доведеться навчитися економити – тарифи на комунальні послуги зростуть уже навесні.

    Зокрема, подорожчає газ, електрика, опалення та гаряча вода.

    Після закінчення опалювального сезону використання більше 100 кВт⋅год подорожчає з 1,29 грн до 1,68 грн. Гаряча вода також стане дорогим задоволенням. Наприклад, прийняти ванну (стандартний об’єм – 350 літрів) коштуватиме не менше 29 грн, адже за один літр води треба сплатити 8,3 копійки.

    Вмитися і почистити зуби зранку коштуватиме 2,5 грн (приблизно 30 літрів у день на родину). За те, щоб сходити в туалет, доведеться викласти 8 копійок, адже вартість кубометра води за умови стандартної системи зливу – 13,43 грн.

    На приготування їжі українці щодня витрачають у середньому від 20 до 30 літрів води – близько 30 копійок. Але це тільки у тому випадку, якщо ви користуєтеся тільки холодною водою.

    Якщо ви хочете провести вечір біля телевізору, то пам’ятайте – одна година перегляду коштуватиме вам 80 копійок. Дешевше у такому випадку почитати книгу біля настільної лампи – за це треба заплатити 16 копійок. Любителям комп’ютерних ігор та соціальних мереж одна година користування пристроєм обійдеться у 58 копійок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору