ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як спрацювали торік "соціальники" закарпатської Берегівщини?

    26 квітня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    Про що звітує управління соцзахисту населення Берегівської РДА.

    Днями саме про це на підсумковій нараді в управлінні соціального захисту населення Берегівської райдержадміністрації (нач. Володимир Терпай) звітувалися керівники структурних підрозділів.

    Хто ж доповідав із цього приводу? Найперше про свою минулорічну роботу на нараді слово мали начальники віддділів по роботі з ветеранами та інвалідами Оксана Росоха, з контролю за правильністю призначення пенсій Еріка Локер, з питань праці та соціальних трудових відносин Михайло Юска, заступник начальника управління – керівник відділу грошових виплат і компенсацій Василь Ганькович, очільниці підрозділів із персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Іда Гержені, у справах сім‘ї та дітей Раїса Філеп, а також заввідділу фінансово-господарсьокго забезпечення Оксана Перчі. На сьогодні субсидії отримують 8561 чоловік із 15100 сімей, які мешкають на території Берегівського району, протягом грудня місяця за цієї державною допомогою звернулася 2501 особа, а загалом сума виплачених управлінням державних соцгрошей за 2016 р. склала 141665,6 тис. грн. Приміром, у районі є 562 багатодітні сім‘ї, 1463 ветерани праці тощо. У ході обговорення минулорічної роботи затверджено план дій на 2017 р.
    Начальник районного управління соціального захисту населення Володимр Терпай недвозначно підкреслив, що всі, хто того дня звітувався, свою та роботу очолюваних ними підрозділів оцінювали критично. А ще наголошували, де є резерви та як подолати упущення, які ще інколи трапляються. Аби знати реальний стан справ, він перед цією річною підсумковою розмовою побував у підрозділах і спілкувався з кожним керівником і працівником. Каже: прийшов час після новорічно-різдвяних свят повернення до буденної праці, хоча тут напружено трудилися навіть у вихідні. І взагалі, хотілося б у такому ритмі прцювати й далі, аби рішення приймалися на просто легко, а правильно, щоби опісля не доводилося виправляти їхню згубність. Бо помилковий висновок соціального працівника може поставити під удар багатьох простих людей.
    Чому на цього наголосив чоловий управління? Справа в тому, що минулого року тут відбулася серйозна ротація кадрів: досвідчені працівники пішли на пенсію, а замість них призначено нових. Вони повинні якнайшвидше на адаптуватися на новій посаді. На фото пан Терпай аналізує роботу співробітниці Наталії Далекорей.

    Михайло СИНЬООКИЙ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору