ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Берегові полісмен "з області" поспілкувався з містянами (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    Веде прийом заступник начальника ГУ Нацполіції Закарпаття Ярослав Лебович.

    Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович майже годину вів прийом берегічан у відділі місцевої поліції. Ще Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович майже годину вів прийом берегічан у відділі місцевої поліції

    – У Берегові прийом людей ви проводите вперше? – запитую полковника поліції.
    – Здійснювати особисті прийоми жителів того чи іншого району – це украй необхідне, потрібне і відповідальне завдання, – зазначив співрозмовник. – Саме під час таких "співбесід" порушуються проблеми, які, слід сподіватися, будуть вирішені та не залишені поза увагою.
    Один за одним заходили відвідувачі на прийом. Деякі з них, Ігор Терешков у тому числі, не бажали, аби їхні "сповіді" чули інші, тож із високим чином із ГУНП говорили віч-на-віч. З етикету двері за собою зачинив навіть господар службового кабінету Євген Калитич.
    Натомість психолог Берегівської спеціалізованої школи-інтернату Людмила Катишева виклала тему навчально-виховного процесу у всіх його вимірах. Досвідчений педагог цього навчального закладу вельми делікатно "розкрила", як кажуть, карти, коли та чому учні втікають з уроків, стають дебоширами, залишають навіть стіни своєї альма-матері без особливих причин. Прийом переріс у своєрідну дискусію, до якої приєдналися начальник Берегівської поліції пан Калитич та преса. Полковник Лебович з‘ясовував, скільки учнів зараз у інтернаті, яка доля випускників, чи вагому поміч надає Олександр Михайлов, капітан із поліційного відділу, який "відповідальний" за малих непослухів.
    – Я на прийом прийшла не стільки розказати про стиль нашої роботи, як поділитися міркуваннями стосовно того, що повинні спільно зробити педагоги та державні дитячі служби, аби поменше було різного "НП", груп ризику і т. д., – поділилася своїми міркуваннями інтернатівський психолог Л. Катишева. – Добре, що поліція відновила такі народні спілкування.
    ВЛ. ІНФ.
    4316-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору