ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На українсько-угорському кордоні в румуна знайшли тютюнову контрабанду (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    В Україні митники знайшли в румуна цигарки, які він віз контрабандою в Італію

    Цигарки громадянин Румунії віз контрабандою в Італію.

    На митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав мікроавтобус ««MERCEDES-BENZ SPRINTER» із іноземною реєстрацією під керуванням громадянина Румунії. З метою отримання прибутку іноземець у сховку переміщував через державний кордон тютюнові вироби, але довезти їх до Італії, куди він прямував, у нього не вийшло.

    Громадянин обрав для проходження митного контролю «червоний коридор».

    При усному опитуванні підтвердив відомості, вказані ним у митній декларації, та заперечив наявність будь-яких інших товарів, в тому числі таких, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено.

    На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили в бокс поглибленого огляду. Як підсумок поглибленого огляду – під декоративною обшивкою стелі автомобіля виявлені 1030 пачок тютюнових виробів. Від митного контролю були приховані сигарети вітчизняного виробництва з акцизними марками України торгових марок «Marlboro», «Parliament» та «Rothmans Demi».

    Вартість вилучених сигарет з фільтром, згідно із ціною, що була вказана на упаковках, становить понад 26 412 грн.

    Таким чином, іноземець вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України, з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ. В зв’язку з цим, щодо нього складено протокол про порушення митних правил, а також до остаточного рішення суду вилучено на відповідальне зберігання транспортний засіб вартістю 86 тис. грн та цигарки.

    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору