ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройде День високої моди!

    19 березня 2024 вівторок
    130 переглядів
    «Uzghorod Fashion Day» запрошує на Закарпаття

    В неділю, 2 квітня, в приміщенні автосалону «Закарпаття-Авто» (біля ринку Краснодонців) відбудеться «Uzghorod Fashion Day».

    Модельна агенція «One Models» дарує жителям та гостям міста над Ужем можливість переглянути колекції одягу від українських та закордонних дизайнерів. В неділю, 2 квітня, в приміщенні автосалону «Закарпаття-Авто» (біля ринку Краснодонців) відбудеться «Uzghorod Fashion Day».
    На запрошення модельного агентства відгукнулись також дизайнери з сусідньої Словаччини. До Ужгорода зі своїми колекціями завітають Сюзанна Гакова та Яна Полак, які продемонструють свої нові колекції. Також очікуємо в гості дизайнерів з Венгрії. На запрошення відгукнулись київські дизайнери. На «Uzghorod Fashion Day» завітає власниця «Fashion Globus Ukraine» Голда Виноградська, яка в даний момент є радником міністра праці з питань легкої промисловості. В рамках показу вона проведе семінар-лекцію з учнями профтехучилищ та молодими дизайнерами Закарпаття.
    Нагадуємо Вам, що «Uzghorod Fashion Day» не є комерційним заходом. Ціль показу – демонстрація нових тенденцій моди та допомога в розвитку молодих дизайнерів. Запрошення є безкоштовними, але кожен глядач повинен принести з собою на показ дитячу іграшку або книгу, які будуть передані до дитячих будинків.
    Цього року «Uzghorod Fashion Day» буде складатись з дитячих показів, показів бутиків та дизайнерів. Запрошення будуть доступні з 27 березня. Отримати їх можна буде в офісі модельного агентства «One Models» за адресою вул.Швабська 66, офіс 401.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору