ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Польща посилює міграційнуполітику через біженців з України

    27 квітня 2024 субота
    85 переглядів
    Польський уряд переглядає свою міграційну політику щодо біженців

    Польський уряд переглядає свою міграційну політику щодо біженців. На такі заходи Варшава була змушена піти через «економічних мігрантів з України».

    «За моєю ініціативою Рада міністрів анулював документ« Міграційна політика Польщі », оскільки він не відповідав проблемам, які стоять перед нашою країною. Він не брав до уваги міграційний криза, з якою зіткнулася Європа », - заявив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак.

    У свою чергу заступник глави МВС Польщі Якуб Скиба підкреслив, що попередній документ не давав можливості адекватно реагувати на «міграційний криза і економічну міграцію з України». За його словами, Польщі необхідно почати поділ біженців та економічних мігрантів, а також змінити політику щодо економічних мігрантів з України.

    Раніше у Вроцлаві одночасно відбулися два мітинги: «за» і «проти» України. На думку польських націоналістів українці гальмують розвиток економіки тим, що готові працювати за меншу плату, залишаючи поляків без високооплачуваної роботи. У той же час на контрмітинг говорилося про гостинність поляків і необхідної інтеграції українців в Польщі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору