ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутати прийняли рішення про розпуск Верховної Ради

    26 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Верховна Рада прийняла безпрецедентне рішення про саморозпуск парламенту

    Пізно ввечері 31 березня, зібравшись на антикризове засідання, екстрено скликане головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, голови фракцій коаліції прийняли безпрецедентне рішення про саморозпуск парламенту.
    Як повідомили депутати в кулуарах, за рішення проголосували не тільки коаліціанти, а й представники так званої опозиції: "за" - 364 нардепа з 421 присутнього.

    Депутати святкують достроковий розпуск Верховної Ради
    За найсвіжішою інформацією, причиною такого рішення стала абсолютна розчарованість українців діями законодавчого органу.
    "Честь і совість не дозволяють нам продовжувати роботу, тому на сьогоднішньому засіданні ухвалили саме таке рішення - дострокове припинення роботи парламенту і перевибори. Ми не виправдали надій українців, адже з часів Євромайдану розчарованість суспільства нашими діями і ситуацією в країні в цілому тільки наростала", - розговорився депутати після засідання.
    "Ми поступаємося дорогою молодим і перспективним - в надії, що вони зможуть виправити всі наші помилки, побудувати сильну і процвітаючу Україну", - додали народні обранці.
    У свою чергу, глава парламенту повідомив, що найближчим часом парламент збереться на своє останнє засідання, щоб призначити дату перевиборів.
    Тим часом, як повідомив кореспондент, деякі народні обранці почали відзначати цю історичну подія прямо в сесійній залі: поки охорона вносила Арсенія Яценюка з букетом троянд, лідер українських радикалів Олег Ляшко щось випив з припасеної фляги, закусивши жменькою землі . А ось братові Михайла Добкіна - Дмитру було явно не до процедурних питань - протягом усього засідання він зі стурбованим обличчям намагався комусь додзвонитися по футляру для окулярів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    никому не вирь