ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пенсіонери стануть жертвами псевдореформ Мінфіну

    19 березня 2024 вівторок
    84 переглядів
    Данилюк пообіцяв чергові "покращення"

    Український уряд знову обіцяє провести в країні реформи, цього разу земельну та пенсійну. Відповідні вимоги поставив перед Україною Міжнародний валютний фонд в обмін на видачу кредитів.
    Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк. Реформи, за його словами, мають втілити в життя протягом кількох місяців. Міністр додав, що уряд сподівається на зростання економіки країни до кінця 2017 року на 2% і в цьому якимось чином має допомогти реформування. Але ці зміни ще потрібно ухвалити на законодавчому рівні, а як вже добре відомо, Верховна Рада не відзначається особливою працездатністю.
    "У нас однакові терміни по земельній і пенсійній реформі. Ви знаєте, що ці реформи не робилися роками, зараз розробляються два законопроекти, робота над ними завершується і ми будемо готові подати їх в парламент. Можливо, і єдиним пакетом. Це також правильний варіант. Дві важливі реформи, і парламент їх має підтримати", - поділився своїми оптимістичними прогнозами Данилюк.
    Він зазначив, що пенсійна реформа "практично узгоджена з експертами МВФ". Але певні питання залишаються не до кінця вирішеними по земельній.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору