ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кандидоз у жінок: що провокує молочницю і як її лікувати

    26 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Часто жінки ігнорують захворювання молочницею, але дарма

    Жінки, у яких жодного разу не було проблем з проявом симптомів захворювання кандидозу - можна вважати таких жінок щасливими. Люди, які мають хороший імунітет не стикалися з проблемою захворювання молочниці, коли інші довгий час не можуть знайти відповідний метод лікування.
    Розглянемо причини і методи лікування молочниці.
    Гриби роду кандида – це умовно-патогенні мікроорганізми. В невеликій кількості вони присутні навіть у нормальній мікрофлорі піхви у більшості жінок. Захворювання молочницею відбувається в момент їх збільшення та поширення. Молочниця супроводжується такими симптомами, як: білі сирнисті виділення, свербіж, печіння в певної частині жіночого тіла.
    Молочниця у більшості випадків проявляється, коли імунітет став слабким і організм не в силах впорається з вже наявними від природи мікроорганізмів. Індивідуальна сприйнятливість урогенітальної флори залежить не тільки від поганого імунітету, але і від гормонального фону, а так само адаптованості флори до різноманітних ліків.
    Спровокувати появу молочниці можуть продукти з високим вмістом цукру, алкоголь, гостра їжа, незручне нижня білизна, таке як стрінги, тампони, які провокують розвиток молочниці навіть у тих, хто ніколи не страждав від цієї недуги, купання у водоймах і інтенсивне статеве життя так само є провокаторами даного захворювання.
    Якщо не вдається самій встановити причину захворювання і підібрати необхідні ліки для позбавлення від молочниці, слід пройти обстеження у лікаря, який зможе індивідуально призначити лікування. Деякі дівчата, особливо в молодому віці ігнорують дану проблему, від якої складніше позбутися в занедбаному вигляді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору