ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кращі рецепти: як приготувати соковитий шашлик

    26 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Фахівці рекомендують кілька видів маринаду для м'яса

    Щоб приготувати соковите і смачне м'ясо потрібно не тільки вибрати свіже м'ясо, але і приготувати маринад, який є основою страви.
    Чому навіть гарне м'ясо не завжди виходить м'яким? Все залежить від того, як ми його маринуємо і готуємо.


    Фруктовий маринад з ківі і папайєю
    Для приготування цього маринаду необхідно очистити ківі від шкірки, натерти його на крупну тертку, додати сіль і спеції за смаком. У цьому фруктовому маринаді замочуємо м'ясо і залишаємо на півгодини. Після того, як пройшло необхідна кількість часу, витягуємо м'ясо, просушуємо серветкою і нанизуємо його на шампур. Замість ківі можна використовувати плід папайї. Рецепт приготування маринаду з папайї такий же, як з ківі.


    Маринад з молочними продуктами
    Для приготування цього маринаду нам потрібен кефір, мінеральна вода з газом, сіль, перець, сухі трави. Змішуємо кефір разом з водою і спеціями. Маринуємо м'ясо на 2-4 години, після чого витягуємо м'ясо, просушуємо серветкою і тепер воно готове для смаження.


    Маринад з гірчиці і пива
    Завдяки цьому маринаду м'ясо виходить дуже м'яке і незвичайно пахуче. Для приготування маринаду з гірчиці і пива нам потрібно темне пиво, перець, гірчиця звичайна.
    Нарізаємо м'ясо шматочками середніх розмірів, обмазуємо гірчицею, посипаємо перцем і залишаємо на 1 годину маринуватися. Після того, як минула година заливаємо м'ясо пивом і залишаємо ще на 2-3 години. Можна додати спеції за смаком.


    Вимочування у горілці і соєвому соусі
    Нам знадобитися соєвий соус і горілка. Ріжемо м'ясо на довгі шматочки або, як вам буде завгодно. Горілку змішуємо з соусом і заливаємо цією сумішшю м'ясо. Накриваємо кришкою і залишаємо на 1-2 години. Перед смаженням м'ясо необхідно просушити серветкою і сміливо можна починати його готувати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору