ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Третя світова почнеться 13 травня: моторошний прогноз від експерта

    26 квітня 2024 п'ятниця
    96 переглядів
    Можливість початку Третьої світової війни стали обговорювати ще раніше

    Можливість початку Третьої світової війни стали обговорювати ще кілька років тому. Втім, одним із перших загрозу оцінив провісник перемоги американського президента Дональда Трампа, екстрасенс Гораціо Вільєгас.
    Саме він стверджував, що повномасштабні військові дії розпочнуться найближчими вихідними – 13 травня 2017 року. За прогнозами екстрасенса, війна нібито триватиме до жовтня, а знищення загрожує "цілим народам".


    Віщий сон чи особисті припущення?


    Вільєгас неоднаразово натякав, що бачив палаючі камені, які падають з неба на землю: на його думку, це були ядерні ракети. Розпочати наступ, як вважає екстрасенс, повинен саме президент США. Днями він знову повторив свої прогнози в ефірі, стверджуючи, що люди "не сховаються від вогненних шарів".
    Вибір дати Вільєгас пояснив просто, нагадавши цікаву легенду. Саме 13 травня сто років тому пастушкам із португальського міста Фатіма явилася Божа Матір, яка напророкувала початок Першої світової війни. З того часу до міста приходять тисячі паломників і вірять в його сакральне значення.


    Всупереч Нострадамусу?


    Припущення провісника перемоги Трампа дещо різняться із тими, про які говорив Нострадамус. Згідно його версії, Третя світова почнеться не у травні, а в липні, а відома своїми пророцтвами Ванга і взагалі сказала, що військові дії почнуться після того "як буде знищена Сирія".
    Не погодилася із версією американського екстрасенса і його колега із Болгарії, яка напророкувала початок конфлікту у Македонії.
    Втім, навіть у версії Нострадамуса є двояке значення: з одного боку, він говорить про затяжну війну, а з іншого – вбачає можливість їй запобігти.


    Попереджений означає озброєний


    Вільєгас також залишив надію на оптимістичний фінал. Він зазначив, що для того, щоб не допустити війну, політикам слід вирішити свої "вибухонебезпечні суперечки". Республіканця Трампа екстрасенс називає "королем ілюмінатів", який, на його думку, і повинен дати старт короткій, проте кривавій війні.
    "Ці події змінять світ до невпізнання", - стверджує він.
    У військовому сценарії Вільєгас згадав цілий ряд країн, серед яких була Америка, Росія, Китай та Північна Корея – на щастя, Україну до свого переліку він не включив.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору