ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найвідоміший холостяк України розповів ужгородкам про ідеальне весілля (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Ужгород. Парад Наречених – весела традиція, яка заряджає позитивом

    У неділю, 9 липня, в Ужгороді проходив 8-й Закарпатський Парад Наречених. Особливістю цьогорічного дійства стала участь зіркового гостя – героя 6-го сезону популярного телепроекту «Холостяк» Іраклі Макацарія.

    Напередодні Параду в історико-культурному центрі «Совине гніздо» відбулося живе спілкування із популярною в Україні зіркою з грузинським корінням. Іраклі Макацарія є й продюсером та працює в кіноіндустрії Грузії, про що також розповів ужгородським шанувальникам.

    Модератором зустрічі став один із організаторів Закарпатського Параду Наречених – Сергій Денисенко.

    Найбільше містян цікавили питання особистого характеру. Зокрема, запитували гостя про ідеальну дівчину та риси, які вона повинна проявляти, а також про те, чи вродливі в Ужгороді дівчата, на що Іраклі, звісно, дав ствердну відповідь.

    «Мені дуже приємно перебувати тут. Спасибі за інтерес. Я думаю, що Парад Наречених – весела традиція, яка заряджає позитивом. Упевнений, що всі дівчата з дитячих років мріють про ідеальне весілля. Чоловіки не настільки романтичні, щоб сидіти і фантазувати, яким буде торт чи одяг, а от для дівчини – дуже важлива дата», – зауважив Іраклі.

    Зірковий гість поділився, що в Грузії раніше популярним був досвід робити великі весілля – по 2-3 тисячі гостей. На таких весіллях, бувало, часто наречені навіть не були знайомі з більшістю осіб.

    Іраклі Макацарія розповів, що вважає більш правильним, коли весілля невелике, адже тоді можна розділити радість важливого дня тільки з близькими, які щиро раді за молодят: «Для мене весілля – це коли гості розділяють ваше щастя. Я вважаю, що воно має бути в колі близьких людей, а не має переходити в парад».

    Головним Іраклі вважає, що втіленням кожного кохання має бути продовження роду, та навіть поділився бажанням мати троє дітей, зокрема першою доньку.

    Іраклі Макацарія сказав, що, гуляючи Ужгородом, помітив у місті багато маленьких дітей. «Більшого багатства за дітей немає. В мене одна сестра – і це велика опора. Чим більше таких близьких людей є поруч, тим людина стає сильнішою. Я знайшов багато спільного в грузинській і українській націях – цінуємо дружбу і сімейні стосунки», - коментує гість Параду Наречених.

    Поспілкуватися з популярною в Україні та Грузії зіркою краяни зможуть у фінальній частині Закарпатського Параду Наречених, який відбудеться сьогодні о 19:00 на території Ужгородського замку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору