ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий маршрутник розпустив руки (відео)

    27 квітня 2024 субота
    89 переглядів
    У Житомирі водій випхав пільговика, який відмовився платити за проїзд

    Зіткнення маршрутників із пасажирами-пільговиками останнім часом набирає обертів в Україні. 10 червня в Житомирі водій намагався виштовхнути людину з транспорту.


    Відповідне відео опубліковане на YouTube.


    Пасажир зайшов до салону на зупинці і пред'явив документ, на що водій зажадав оплату проїзду або вийти з транспорту. Коли чоловік відмовився, маршрутник спробував буквально виштовхнути пільговика.


    Відео маршрутник виштовхнув пільговика в Житомирі



    "Зайшовши в маршрутку № 108 на кінцевій зупинці «Восход», я оплатив 5 грн за проїзд, після мене зайшов чоловік, який показав водію пенсійне посвідчення. На що водій сказав, що в нього сільська маршрутка, і він не буде везти пенсіонерів безкоштовно", – розповів один з очевидців.


    За його словами, інші пасажири заступилися за людину, нагадавши, що пенсіонерів повинні возити безкоштовно. Маршрутник, тим часом, зайшов в пасажирський відсік, віддав очевидцю гроші і також зажадав покинути транспорт. Після чого зав'язалася сутичка із пільговиком.


    Коли "дійство" закінчилося, водій заскочив у маршрутку і "погнав" геть.


    За словами представників облдержадміністрації, перевізник не отримують компенсацію за пільговиків. Саме тому, водій "позбувся" від чоловіка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору