ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник поліції Закарпаття зустрівся з жителями Берегівського району (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин провів виїзний прийом громадян в Берегові та поспілкувався з мешканцями району.

    Традиційно щочетверга керівник поліції Закарпаття Роман Стефанишин зустрічається з громадою. Вчора, 13 липня, виїзний прийом відбувся в Берегові. На розмову з головним поліцейським краю прийшли журналісти, місцеві депутати, активісти та небайдужі громадяни. Деякі із них обговорили з Романом Стефанишиним особисті питання, інші ж принесли пропозиції щодо посилення співпраці і навіть пропонували допомогу працівникам поліції під час відпрацювань та рейдів.
    Начальник ГУНП в Закарпатській області вислухав кожного, хто прийшов на прийом, надав всі необхідні роз’яснення та передав пропозиції на розгляд тих структурних підрозділів поліції, яких вони стосуються.
    Роман Стефанишин постійно зустрічається з громадянами: в Ужгороді його прийоми проходять кожного першого та третього четверга місяця, крім цього, керівник поліції області постійно їздить в райони, щоб почути про проблеми людей у всіх куточках Закарпаття.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
    75950-1.jpg
    75950-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору