ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вбивство випускниці: журналістка розгромила версію копів (фото 18+)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    133 переглядів
    Журналісти впевнені, що зможуть довести, що поліція замовчує про важливі деталі

    Вбивство 17-річної тернопільської випускниці Ірини Мукоїди сколихнуло всю Україну. Експерти знайшли серйозні нестиковки у версії поліції, а тому готові свідчити в суді на стороні адвокатів обвинуваченого Василя Гнатюка. Журналісти впевнені, що зможуть довести, що поліція замовчує про важливі деталі.


    Про це експерт-криміналіст українського телеканалу Наталя Костильова написала у своєму Facebook розгромний пост з думками двох лікарів і фельдшера, який пропрацював на "швидкій" більше 20 років.


    Журналістка відправила їм фотографії та виписку з протоколу огляду тіла Ірини.


    "Я послала їм. Фото додаю і відразу перепрошую за це, але громадськість має це побачити і зробити сама висновки, тим більше, що поліція сама зробила це розслідування і матеріали розслідування публічними. Всі ці фахівці погодилися виступити на стороні захисту Василя Гнатюка в суді, отож зможете побачити їх особисто", - написала Наталя і опублікувала фото, які відправляла експертам.


    Також Костильова процитувала двох лікарів. Перша цитата належить патологоанатому, який пропрацював більше 18 років:


    "Наташа, я уважно ознайомився з матеріалами, які ти надіслала, і всю ніч читав все, що пише преса і прес-служба поліції Тернополя. Можу тобі сказати з упевненістю, що дехто дуже хоче змінити час виявлення тіла дівчинки! Справа в тому, що час смерті відіграє дуже важливу роль, і тут є важливою година туди або назад! Трупне задубіння відбувається в проміжку від 2-х до 5-ти годин, за високої температури повітря цей проміжок жорсткіше. Якщо дівчинку викинули, як кажуть факти і свідки, о 7 ранку - смерть настала в проміжку 2 години ночі – 5 ранку. Якщо, як стверджує поліція, тіло вже було на дорозі о 5:45 ранку, то час смерті – у проміжку від 1:30 до 3-ї ночі. Подивись уважно, кому потрібне алібі і у кого воно є на ці проміжки, і ти все зрозумієш.


    З приводу фотографій тіла, можу стверджувати і без розтину, сексуальне насильство до дівчинки застосовували, про що свідчить поза, нетримання калу, трусики на нозі, які не зняли, а вже насадили на ногу після смерті".


    Другий коментар належить фельдшеру, робочий стаж якого складає 20 років:


    "Сто відсотків було сексуальне насильство і нехай поліція не свистить інше. Можу стверджувати і під присягою. Вимагайте ексгумації, вона покаже все. Так, і за описом у протоколі є чітке свідчення сексуального насильства: на верхній частині ноги в неї є кал, це означає, що було і анальне насильство. За позою тіла можу сказати, що викинули труп з автомобіля".


    Увага! Фото 18+

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору