ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство і розчленування в Дніпрі: подробиці та відео з місця злочину (відео)

    27 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    В Дніпрі затримали чоловіка, який жорстоко вбив свого знайомого

    У середу, 30 серпня, в Дніпрі затримали чоловіка, який з особливим цинізмом вбив свого знайомого. З метою приховати злочин він розчленував тіло, а потім спробував його спалити. Поліції вдалося знайти відео з місця вбивства.


    Що говорят у поліції


    «27 серпня надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Берінга і Добролюбова знаходяться розчленовані рештки тіла невідомого. На місці події було встановлено, що там знаходиться обгорілий труп чоловіка, у якого не було голови, рук і ніг », - розповів в.о. начальника кримінальної поліції Новокодацкого ОП Андрій Кравчук.


    Убитим виявився 41-річний чоловік, який проживав на сусідній вулиці. В ході оперативних заходів поліцейські встановили особу чоловіка 1979 року народження, який і зробив це страшний злочин.


    Після затримання обвинувачений чесно зізнався в тому, що саме він убив людину.


    Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 КК України. Санкція статті передбачає від 15 років до довічного ув'язнення.


    Що говорить підозрюваний


    Сам затриманий розповів, що запропонував знайомому випити за те, що той йому колись допоміг.


    «Я дав йому пляшку горілки і сказав:« Бери горілку і йди. Якщо хочеш, я тебе проведу ». А він взяв і тупо, нагло сіл її пити у мене вдома. Після цього він почав мені погрожувати. Я його неодноразово просив піти, але це не подіяло. Він зламав про мене стілець, погрожував мені фізичною розправою, погрожував згвалтувати мою дружину », - розповів затриманий.


    Після конфлікту підозрюваний дістав рушницю і чотири рази вистрілив в опонента.


    «Він пішов на мене. Я вистрілив спочатку двома гумовими кулями, вони його не зупинили. І коли у нього залишався час простягнути руку і забрати у мене рушницю, я від стегна в нього вистрілив третім патроном. Він відразу впав і помер », - підкреслив зловмисник.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору