ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чоловік який розгромив пам"ятник Небесної Сотні пояснив, навіщо він це зробив (відео)

    27 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    Знищення пам'ятника Небесній Сотні: вандал все пояснив

    Чоловік, який сьогодні вранці, 5 жовтня, розгромив пам'ятник Небесної Сотні на Майдані Незалежності, пояснив, навіщо він це зробив: треба сказати, довід геніальний.


    Вандал представився Чекановим Юрієм Олександровичем і він уродженець Луганська. Чоловік заявив, що зробив все це навмисно і тільки для того, щоб припинити війну на Донбасі. Якщо ви не знали, то це Небесна Сотня винна в тому, що зараз українські міста окуповані. Відео допиту на своїй сторінці в Facebook опублікував глава департаменту комунікації Нацполіціі Ярослав Тракало. "Я зробив це спеціально, щоб закінчити війну на Донбасі. Саме після Майдану почалася війна на Донбасі, а Крим відійшов Росії", - підкреслив дуже логічний дебошир.


    "Зараз з ним працюють слідчі. Відомості за даним фактом внесені до ЕРДР по ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу (навмисне пошкодження майна). До рішення суду затриманий перебуватиме під вартою. Не виключено, що після вивчення всіх обставин і допиту підозрюваного, поліція змінить кваліфікацію і санкцію статті на більш жорстку", - написав представник Нацполіціі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору