ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перед Ужгородом гостро стоїть проблема вакцинації, вважають фахівці

    26 квітня 2024 п'ятниця
    36 переглядів

    Завідуюча Ужгородської дитячої поліклініки Єлизавета Лях каже, що в Ужгороді постала гостра проблема вакцинації і переконує робити щеплення проти БЦЖ, тим більше, що в Україні оголошено епідемію туберкульозу"Я працюю в педіатрії з 1974 року і за все життя не бачила жодної ситуації, яка б загрожувала життю дитини від щеплень. У мені щеплені і діти, і онуки. Так, наприклад, відмовитися від щеплень проти дифтерії, це винести вирок для своєї дитини. Той, хто бачив смерть від цієї страшної хвороби, ніколив житті собі цього не дозволить. А я це бачила... Бачила, коли в Ужгороді за один за день померли троє дітей. Коли батьки рвали на собі волосся, бо самі розписалися про відмову в амбулаторних картках", - каже завідуюча

    Ужгородської дитячої поліклініки Єлизавета Лях.



    На її переконання, в Ужгороді постала гостра проблема вакцинації. Є. Лях переконує робити щеплення проти БЦЖ, тим більше, що в Україні оголошено епідемію туберкульозу.



    "Все залежить від стану організму дитини. Одних треба щепити в пологовому будинку. Якщо дитинка не здорова, то ми розробляємо індивідуальні плани.

    Але щепити дітей від особливо небезпечних хвороб однозначно потрібно", - наголосила п. Лях, пише "РІО".



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору