ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 27.07.2008 р.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    33 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 3 461 заява про злочини. Вжитими заходами 1 185 (34,2 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійні напади, 28 пограбувань , 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено два автомати, два обрізи мисливських рушниць, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї, пістолет, 300 г вибухівки та 131 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 45 осіб, у яких вилучено 19,9 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 8 485 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 26 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 33 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 4 – у сфері службової діяльності.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 813 дорожньо-транспортних пригод, у яких 26 осіб загинули та 227 – травмовані.

    В одному з селищ Київської області 26 липня у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жительку іншого села. Попередньо встановлено, що вона увечері 24 липня, з метою крадіжки, через вікно проникла до будинку потерпілої, стільцем заподіяла їй смертельні тілесні ушкодження та викрала мобільний телефон..

    У місті Ровеньки Луганської області за місцем проживання місцевого жителя вилучено 250 г вибухівки.

    У Дніпровському районі міста Києва за місцем тимчасового проживання пенсіонера, вилучено два автомати Калашникова.

    На Полтавщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника сільськогосподарського підприємства. Він у грудні 2002 року надав до банку неправдиві відомості про кількість поголів’я великої рогатої худоби свого підприємства й незаконно отримав 270 тис. грн. кредиту, який не повернув. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення)

    На Одещині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника товариства з обмеженою відповідальністю. Він вимагав та отримав 150 доларів США хабара від приватного підприємця за укладення угоди оренди торгового лотка, встановленого на території товариства. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара)

    На Харківщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника товариства з обмеженою відповідальністю. Він у січні 2008 року, привласнив понад 2,8 млн. гривень, які товариство з обмеженою відповідальністю перерахувало на рахунок його підприємства, як передоплату за проведення будівельних робіт (фактично виконані не були). Органами слідства порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство)

    На Луганщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника приватного підприємства. Він упродовж 2007-2008 років створив штучну заборгованість з виплати заробітної плати працівникам зазначеного підприємства на суму 134,5 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    UA-reporter.com

    UA-reporter.com
    З початку року на Закарпатті закрили 30 підпільних цехів з виробництва фальсифікованої продукції
    Кримінальний світ Закарпаття поповнився чотирма сотнями рецидивістів
    Закарпатье среди 4-х самых спокойных регионов Украины. В криминогенном плане
    "Податкову" аферистку затримали в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору