ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Буковині тривають аварійно-відновлювальні роботи

    28 квітня 2024 неділя
    29 переглядів

    За вчорашній день (30 липня) підрозділами ГУ МНС України в Чернівецькій області та зведеними загонами Житомирської і Київської області здійснено відкачування води з 229 підвалів житлових будинків постраждалих районів області.

    Окрім цього, відкачали воду з 232 криниць області, очистили від намулу 127 житлових будинків, підвозилась вода для очищення від намулу території Калинівського ринку на площі 3 га, проведений ремонт доріг в с. Кам’янка Глибоцького району довжиною 5 км та в с. Лунка Герцаївського району довжиною 2 км; організовано відселення 2 мешканців з житлових будинків, які потрапили в зону зсуву в с. Чорногузи Вижницького району; проведена розчистка трьох вулиць та 49 дворів в м. Чернівці.

    У виконанні зазначених заходів брали участь 237 чоловік особового складу Головного управління, 94 – зі Зведених загонів Київської та Житомирської областей.

    Сьогодні роботи щодо ліквідації наслідків стихійного лиха тривають. Місцеві рятувальники працюватимуть за призначенням. Окрім цього, рятувальники, які прибули з інших областей, допоможуть потерпілим буковинцям боротися з наслідками стихії. Так, рятувальники з м. Києва працюватимуть в Сторожинецькому районі, з Кіровоградської області – у Вижницькому, Житомирської – в Кіцманському, Миколаївської – в обласному центрі.

    Допомогу потерпілому населенню Буковини надають як рятувальники, так і працівники групи екстреної психологічної допомоги відділення психологічного забезпечення Головного управління МНС України в Чернівецькій області. Від сьогодні допомогти психологічно населенню прибувають психологи із Донецька, Одеси, Кіровограда та Черкас, повідомили "БукІнфо" в Центрі пропаганди Головного управління МНС в Чернівецькій області.

    UA-reporter.com
    Буковина. Вода в частных колодцах абсолютно непригодна для употребления
    Такого наводнения на Буковине не было 40 лет
    Стихия парализовала жизнь в Ивано-Франковской области
    В Украине остаются подтопленными 619 населенных пунктов

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору