ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валютного шахрая з Полтави затримали у Луцьку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів

    1 серпня волинські правоохоронці в центрі Луцька затримали 48-річного полтавчанина Олександра, якого підозрюють у шахрайстві під час обміну валюти. Останній зізнався у шести злочинах. Триває слідство.Як повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області, декілька тижнів поспіль до чергової частини Луцького міськвідділу міліції поступали повідомлення громадян про те, що їх ошукали під час обміну валюти. Як правило, все це відбувалось у центральних районах міста. Шахрай, зазвичай, вибирав собі жертв поблизу обмінних пунктів валюти, після чого запевняв, що зможе поміняти гроші за вигіднішим для них курсом.



    Під час обміну грошей зловмисник свідомо не додавав до відповідної суми декілька гривень, після чого давав жертві перерахувати гроші, аби та впевнилась у правильності проведеної операції. Коли потерпілий рахував гроші, то виявляв недостачу, і говорив про це шахраю. Останній на очах у свого "клієнта" перераховував все спочатку, додавав гривні і непомітно забирав декілька тисяч, після чого віддавав гроші потерпілому. Багато хто недостачу виявляв лише вдома.



    Керівництво Луцького МВ УМВС у Волинській області звертається до всіх волинян, котрих зловмисник ошукав, в найкоротший термін звернутись із заявою в чергову частину міського відділу, інформує ZAXID.NET.



    UA-reporter.com




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору