ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 11.08.2008 р.

    27 квітня 2024 субота
    23 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 407 заяв про злочини. Вжитими заходами 960 (39,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 24 пограбування, 1 факт незаконного заволодіння транспортним засобом.

    За незаконне зберігання зброї затримано 4 осіб. У правопорушників вилучено мисливську рушницю, 200 грамів вибухівки та 28 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 6 осіб, у яких вилучено 6,9 кілограмів наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 418 осіб.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 17 осіб.



    Протягом минулого тижня порушено 535 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 185 – у сфері службової діяльності, у тому числі 61 – про хабарництво.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 685 дорожньо-транспортних пригод, у яких 27 осіб загинули та 245 – травмовані.



    У Добропільському районі Донецької області затримано 26-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері в своєму будинку під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв, пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці вбив 57-річну пенсіонерку, місцеву жительку. Зброю вилучено.



    У місті Олександрії Кіровоградської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері разом із своїм 50-річним батьком і 34-річним знайомим, захопили 47-річного місцевого жителя (безробітного, раніше судимого), вивезли на автомашині на околицю міста, де під час сварки 26-річний молодик заподіяв захопленому смертельні травми голови.



    У Кривому Розі Дніпропетровської області на вулиці затримано 32-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, у якого вилучено 200 грамів вибухівки.



    На Київщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито приватного нотаріуса, яка, у порушення вимог Земельного кодексу України і Закону України “Про нотаріат”, незаконно визначила, що земельні ділянки, які належать двом фермерським господарствам, передаються на правах власності чотирьом товариствам з обмеженою відповідальністю та засвідчила договори купівлі-продажу. Унаслідок протиправних дій правопорушниці вказаним господарствам завдано збитки на суму понад 273 мільйонів гривень. Прокуратурою Київської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.



    У Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито працівницю медичної установи, яка вимагала та отримала 3 тисячі гривень хабара від місцевого жителя за видачу останньому довідки про призначення йому групи інвалідності. Прокуратурою міста Луганська порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.



    У Полтавській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадовця відділу освіти однієї з районних адміністрацій, який вимагав та отримав 20 тисяч гривень хабара від заступника директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю за укладення договору на будівництво спортивної школи. Прокуратурою зазначеної області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.



    У Городянському районі Чернігівської області затримано двох нелегальних мігрантів – громадян Ісламської Держави Афганістан. Іноземців передано прикордонникам.



    МВС України



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору