ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львів’яни закликають не купувати товари з Росії

    26 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    Три львівські громадські організації підписали звернення до Російської Федерації, в якому вимагають негайно припинити воєнну агресію проти суверенної держави Грузії. Допоки вимоги не будуть виконані, вони закликали всіх українців оголосити бойкот російським товарам. Про це сьогодні, 12 серпня, під час прес-конференції повідомив голова львівської міської організації Української партії Остап Стахів.



    Звернення підписали голова львівської міської організації Української партії, голова ЛОО УНА-УНСО та громадської організації грузинів Львова "Арагві". Серед інших вимог – Росія повинна вибачитись за скоєння злочину перед грузинським народом, відшкодувати всі завдані державі та народові Грузії збитки, виплатити грошову компенсацію матеріальних та моральних збитків за міжнародними нормами усім, хто постраждав, та їхнім родичам. Також громадськість вимагає вивести Чорноморський флот з Криму, адже він взяв участь у воєнних діях. За словами О. Стахіва, від української влади вони вимагають змінити статус Криму з автономії на область, а також забрати спеціальний статус міста Севастополя і перевірити громадян Криму на подвійне громадянство – російське та українське.



    Завтра ці звернення офіційно передадуть під час пікету Генерального консульства РФ у Львові. Зокрема, вони адресовані Президенту РФ Дмітрію Медвєдєву, Прем’єр- міністру РФ Владі міру Путіну, Надзвичайному і Повноважному Послу РФ в Україні Віктору Черномирдіну та Генеральному консулу РФ у Львові Євгену Гузєєву.



    Пікет російського консульства у Львові розпочнеться 13 серпня о 17.00. Під стінами установи проведуть панахиду за загиблими грузинами, а перед тим о 16.30 відбудеться похід від Личаківського цвинтарю, де поховані жертви Абхазько-Грузинського конфлікту 1993 року, інформує ЗІК.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору