ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Без газопостачання залишаються 19 населених пунктів на Західній Україні

    26 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів

    Станом на 7 год. 19 серпня підтоплених населених пунктів та житлових будинків немає, повністю відновлено водопостачання в 48 та електропостачання в 393 населених пунктах. Залишаються без газопостачання 19 населених пунктів (відновлено - 170).Протягом 23-27 липня в шести областях західного регіону, а саме: в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській, які постраждали внаслідок стихійного лиха (дуже сильні дощі, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну), за уточненими даними, було підтоплено 862 населених пункти та 45 тис. 326 житлові будинки.

    Станом на 7 год. 19 серпня підтоплених населених пунктів та житлових будинків немає, повністю відновлено водопостачання в 48 та електропостачання в 393 населених пунктах. Залишаються без газопостачання 19 населених пунктів (відновлено - 170).

    З початку паводка силами МНС відкачано воду з 22 тис. 153 підтоплених господарчих споруд (за добу - 71), доставлено в постраждалі населені пункти 428,611 т продуктів харчування (за добу - 3 т), 2 тис. 71,271 т питної води (за добу - 130,4 т) та 6,06 т медикаментів.

    Авіацією МНС та Міноборони протягом минулої доби здійснено 6 польотів, перевезено 59 осіб (медичні працівники, хворі, бригади фахівців тощо) та 0,4 т вантажу.

    Продовжуються роботи по відкачуванню води з підтоплених криниць, відновленню доріг та проїздів. Санітарно-епідеміологічною службою здійснюється постійний контроль за епідеміологічною обстановкою. Населення інформується про поточну обстановку та заходи, що вживаються для її нормалізації.

    прес-служба МНС України

    UA-reporter.com
    Закарпатская область. Водная стихия охватила Ужгород ВИДЕО,ФОТОРЕПОРТАЖ
    Небрежность чиновников из Черновцов стала причиной подтопления села
    Часть средств на восстановление разрушенных объектов будет взята из программ по подготовке к Евро-2012

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору