ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як оздоровлюються на Прикарпатті діти, постраждалі внаслідок стихійного лиха

    26 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів

    За статистичними даними в області проживає 175 272 дітей шкільного віку. Обласною державною адміністрацією здійснені організаційні заходи щодо забезпечення бажаючих дітей, які потерпіли від стихії, оздоровленням та відпочинком, психологічною реабілітацією, як в закладах області так і за її межами.Станом на 17 серпня відповідно до заяв батьків 3236 дітей, потерпілих від стихії 23-27 липня 2008 року, виявили бажання в оздоровленні.

    Із них – 2365 дітей перебувають у оздоровчих закладах.

    На території області – 363.

    За межами області - 2002.

    Згідно плану до кінця серпня будуть забезпечені оздоровленням всі 3236 дітей.

    Крім того, серед потерпілого населення проводиться роз’яснювальна робота і в разі виявлення нових бажаючих - вони будуть забезпечені оздоровчими послугами.

    Обласна державна адміністрація висловлює подяку колегам, доброчинцям із 15 областей держави та Автономної Республіки Крим за щире співчуття і бажання допомогти дітям в оздоровленні. А саме, Сумській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Донецькій, Дніпропетровській, Черкаській, Запорізькій, Полтавській, Луганській, Кіровоградській, Львівській, Хмельницькій, Волинській областям, м.Києву, Автономній Республіці Крим, Меджлісу кримсько-татарського народу, приватним підприємцям, громадянам.

    Діти відпочивають: 600 - в МДЦ «Артек», 100 - в ОТ «Сокіл», м.Євпаторія, 99 - в ОТ «Ізумрудний», Донецька область м.Святогорськ, 200 - в ДМЦ «Чайка», м.Євпаторія, 150 - в ДОК «Альбатрос» Одеської області, с.Кароліно-Бугаз, 240 - в селищі Кирилівка Запорізької області, 70 - в м.Феодосія, 30 - в м.Бахчисарай, 50 - в м.Саки Автономної Республіки Крим, 70 - в м.Чигирин Черкаської області, 24 - в селищі Лазурне Херсонської області, 30 - в санаторії «Гурзуф», м.Ялта, 19 - в м.Очаків Миколаївської області, 28 - в м.Полтава, 94 - в м.Суми, 47 - в м.Київ, 120 - в ОТ «Білі крила», що у Скадовському районі Херсонської області, та 11 - в санаторії Верховної Ради України. Також, 20 дітей із с.Вовчинець Івано-Франківської міської ради відбули у м.Бродніце (Республіка Польща).

    Здійснюється робота щодо подальших виїздів дітей на оздоровлення.

    Зокрема, на 20, 23 серпня заплановано виїзди загальною кількістю 200 дітей у м.Євпаторія (Дитячий медичний центр «Чайка»).

    На 24 серпня готується 600 дітей для виїзду на оздоровлення у селище Лазурне Херсонської області.

    6 вересня заплановано відправлення 125 дітей у «Молоду Гвардію».



    Правда.if.ua



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору