ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міліція Прикарпаття заявляє, що несанкціонованого вибору гравію не було

    27 квітня 2024 субота
    93 переглядів

    Прес-служба Львівської залізниці поширила в засобах масової інформації повідомлення про відкриття руху на відбудованому перегоні Делятин-Товмачик. Неподалік того місця екскаватор на базі КрАЗу завантажував на автомобіль гравійну суміш з прибережжя річки Прут.

    Через таке варварське та споживацьке ставлення до узбережжя кожен наступний дощ стає катастрофою для жителів навколишніх сіл.
    Через таке варварське та споживацьке ставлення до узбережжя кожен наступний дощ стає катастрофою для жителів навколишніх сіл.

    Крадії відкрито вивозять гравій та щебінь з прибережжя річок Прикарпаття

    Керівник залізниці, а згодом і прес-служба Львівської залізниці безапеляційно заявила про те, що на їхніх очах піщано-гравійну суміш безкарно вивозять крадії. Насправді ця інформація не відповідає дійсності. В об’єктив телекамер потрапили автомобілі Богородчанської дільниці експлуатації доріг. З дозволу обласної влади і органів місцевого самоврядування вибір гравію здійснюється для нагальних потреб: підсипки обочин доріг, пошкоджених липневим паводком. З обидвох боків автомобільного мосту між Делятином і Заріччям під’їзди до русла річки перекриті, тобто несанкціонованого заїзду немає.

    Коментуючи вирішення своїх завдань, залізничники, на жаль, далі своєї сфери воліють не бачити масштабів лиха. Принаймні тієї суботи ніщо не заважало комусь з представників залізниці чи журналістів підійти до місця вибору піщано-гравійної суміші і на власні очі побачити, що гравій вивозять не якісь злодії, а державна організація. На техніці є відповідні позначення, що вказують на приналежність транспортних засобів Богородчанській дільниці експлуатації доріг.

    ЦЗГ УМВС в Івано-Франківській області, ТРК "Вежа"

    UA-reporter.com
    После наводнения в Закарпатье продолжают вывозить гравий из рек

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору