ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Понад 6,5 тисяч безробітних задіяні на громадських роботах з ліквідації наслідків повені

    26 квітня 2024 п'ятниця
    100 переглядів

    Станом на 28 серпня центрами зайнятості укладено 777 договорів з сільськими радами та роботодавцями про спільну діяльність з проведення робіт по впорядкуванню територій населених пунктів, підсобних робіт під час відновлення діяльності об’єктів соціальної сфери. На даний час на такі роботи направлено 6638 безробітних.Оплачувані громадські роботи по ліквідації наслідків катастрофічного паводку в постраждалих регіонах організовані за активної участі державної служби зайнятості відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.08.2008 р. № 1047 „Про проведення оплачуваних громадських робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року”.



    Сьогодні в усіх регіонах проводиться упорядкування територій населених пунктів, берегоукріплювальні роботи, ремонт пошкоджених доріг, прибирання сміття та інші роботи.



    Зокрема, у Вінницькій області упорядковуються дороги, розчищаються замулені території прибережної зони, відновлюються огородження, викачується вода із затоплених приміщень, вирубуються завалені лісові насадження, проводиться ремонт адміністративних приміщень, розчищається територія парку культури та відпочинку у місті Могилів-Подільському, ремонтуються містки через річку Караєць, очищається русло річки Жван, близько 4 тонн сміття вивезено зі стадіону с.Галайківці. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 2151 безробітна особа; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 215 громадян, які мають статус безробітного.



    У Закарпатській області безробітні очищають русла річок, рови й території від намулу та сміття, прибирають придорожні смуги, відновлюють дороги, ремонтують пошкоджені кладки стін приміщень. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 6729 безробітних осіб; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 490 громадян, які мають статус безробітного.



    В Івано-Франківській області безробітні виконують роботи по впорядкуванню територій населених пунктів, впорядкуванню приміщень об’єктів соціальної сфери (клубів, ФАПів, дитячих садків, спортивних майданчиків, дитячих оздоровчих таборів, шкіл, шкіл-інтернатів, будинків культури), відновленню підвісних кладок, ремонті та відновленню сільських доріг, розчищенню придорожніх смуг, присадибних ділянок. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 22464 безробітних особи; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 2764 громадянина, які мають статус безробітного.



    У Львівській області очищають приміщення бібліотеки від намулу, проводять підсобні роботи з ремонту школи, театру, здійснюють благоустрій стадіону та присадиби фельдшерсько-акушерської служби, відновлення та очищення пошкоджених частин дороги та придорожніх смуг, розчищення території глибокої балки, підсобні роботи з ремонту пошкодженої кладки стін приміщень, впорядкування території біля телефонної станції, у місті Бориславі очищення русел річок Тисмениця й Лошана, упорядкування дитячого майданчику, кювету, паркових доріжек. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 15222 безробітні особи; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 1038 громадян, які мають статус безробітного.



    У Тернопільській області продовжували ремонтувати дитячий ревматологічний санаторій, дитячий садок, розчищали дороги, придорожні смуги, прибирали території, очищували від намулу житлові та господарські споруди, вивозили сміття та укріплювали береги Дністра. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 4557 безробітних осіб; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 163 громадянина, які мають статус безробітного.



    У Чернівецькій області безробітні активно розчищають дороги, придорожні смуги, водозбірні канали, поновлюють зірвану дамбу на річці Прут, очищають береги річки Сірет, захоронюють загиблих тварин, а також долучаються до ліквідації наслідків стихії у господарствах приватного сектору одиноких літніх людей. На обліку, за винятком осіб, які проходили профнавчання, перебуває 11471 безробітна особа; згідно з заявленою потребою, в громадських роботах брали участь 1968 громадян, що мають статус безробітного, інформує сайт Державної служби зайнятості України.



    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору