ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатка Олена Стойка відсвяткувала 100 років

    26 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    100-літня ювілярка в сімейному колі

    У вівторок, 16 вересня, свій сотий день народження відзначила мешканка села Кричово, що на Тячівщині, Олена Іванівна Стойка.

    З цієї нагоди голова райдержадміністрації Василь Йовдій та заступник начальника управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації В’ячеслав Микулець вручили ювілярці особисте вітання Президента України Віктора Ющенка та подарували їй газову плиту і холодильник та інші цінні подарунки. Не забули про Олену Іванівну й односельці, які вітали її зі знаменною датою і бажали їй міцного здоров’я.
    Олена Іванівна самотужки виховала двох дітей, а зараз в неї вісім внуків, 20 правнуків та 12 праправнуків. Працювала у ланці в місцевому радгоспі і навіть тримала буйволів. Тепер Олена Іванівна мешкає сама, проте за нею доглядає внучка, до речі, теж Олена, яка розповіла про бабцю. Та віддає перевагу молочним продуктам і не вживає свинину. За все життя ювілярка лиш раз лежала в лікарні.
    Закарпаття славиться довгожителями: загалом нині в області проживає близько 1100 осіб у віці 90 і більше років. Крім того, маємо 22 особи у віці 100 років. Для підтримки матеріальної підтримки закарпатців, яким виповнилося 90, 100 і більше років, розроблена обласна програма «Турбота», яка передбачає надання грошової допомоги довгожителям.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору