ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Визначено переможців Міжнародного телерадіофестивалю "Мій рідний край"

    26 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Гран-прі "Золотий едельвейс" міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм для національних меншин "Мій рідний край", що завершився на Закарпатті, присуджено журналістці угорського каналу "Дуна-ТВ" Каталін Баршонь - за історію біженців Косова.

    Аналогічну нагороду в галузі радіожурналістики здобули представники Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії "Тиса-1" - за передачу "Ярослава та Ласло", передає кореспондент УКРІНФОРМу.

    Були й "едельвейси" другого та третього ступенів, нагороди в номінаціях "Кращий ведучий", "Краща авторська робота", "Краща режисерська робота", "Краще музичне оформлення", "Приз глядацьких симпатій" та інші. Журі мало з чого вибирати: на конкурс було представлено понад 70 телевізійних і 40 радіопрограм, що розповідають про життя національних меншин у 15 країнах.

    Цьогорічний фестиваль - уже десятий. Це єдиний такий захід у Європі. Його організаторів, учасників та гостей привітали Президент України Віктор Ющенко, голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші та голова обласної ради Михайло Кічковський.

    Церемонія нагородження переможців і лауреатів фестивалю транслювалася Закарпатською ОДТРК "Тиса-1". За традицією, кращі роботи будуть показані в ефірі згаданої телерадіокомпанії.

    Від обласної влади, яка була одним з організаторів свята телерадіожурналістики, переможців привітали заступник голови Закарпатської ОДА - керівник апарату Михайло Попович і заступник голови облради Михайло Мартин.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору