ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Черкасах переодягнений в жінку педофіл знімав порновідео

    26 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів

    До своїх сексуальних утіх затриманий залучав дітей з неблагополучних родин. Найменшому з дітлахів було шість років. 51-річний, раніше засуджений за зґвалтування чоловік, страждав на розлади психіки. Його тягло до неповнолітніх. Окрім особистого задоволення прагнув ще й заробити на дітях – влаштував підпільну порностудію.

    Ігор Шибко, керівник відділу УМВС України в Черкаській обл.: «Коли ми проводили оперативно-розшукові заходи, було встановлено троє осіб – це 2 дівчат і один хлопчик. Вік цих дітей - 1991-й, 1992-й, 1993-й роки. Він їх знаходив у неблагополучних родинах та пропонував взяти участь у створенні продукту порнографічного характеру».

    У зйомках порно брали участь не тільки педофіл, який перевдягався у жіночий одяг та вдягав перуку, а й його 21-річний син. Свою маленьку доньку збоченець пожалів. З найменшими розраховувався солодощами, їхнім старшим товаришам платив по 25 гривень.

    Ігор Шибко, керівник відділу УМВС України в Черкаській обл.: «Коли ми вилучили в нього мобільний телефон, то на ньому були деякі епізоди цих зйомок, а потім під час проведення санкціонованого обшуку у нього вилучили комп’ютер, де були зроблені більш детальні такі фільми короткометражні».

    Відзняте відео нелюд збирався розповсюджувати в Інтернеті, але на заваді його планам стала міліція. Чоловіка затримали, але невдовзі відпустили під підписку про невиїзд. Після цього він змінив зовнішність та утік до столиці. Кілька днів переховувався, і невдовзі повернувся. Затримали його у черкаській вареничній – збоченець зголоднів і вирішив перекусити. За словами правоохоронців, сексуальна експлуатація в комерційних цілях набуває дедалі більшого розмаху. Допоки існує попит на таку продукцію, буде й пропозиція.

    Іван Афанасьєв, керівник відділу УМВС України в Черкаській обл.: «На протяжении года нашим подразделением по борьбе с торговлей людьми было задокументировано и возбуждено 17 уголовных дел в отношении 16 человек. Уже несколько дел было направлено в суд, и люди получили свое наказание». // Олексій Бєльський, Наталя Таран, НТН.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору