ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головного лікаря СЕС Закарпаття хочуть звільнити

    26 квітня 2024 п'ятниця
    112 переглядів

    8 жовтня голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші повідомив про намір звернутися з поданням до міністра охорони здоров’я Василя Князевича щодо звільнення головного санітарного лікаря області Віри Чиж.

    В провину лікареві поставлено два останніх випадки масових захворювань в області: отруєння працівників заводу "Ядзакі" та спалах жовтухи в селі Голятин Міжгірського району.

    Нагадаємо, в інфекційному відділенні Міжгірської центральної районної лікарні перебувають 12 дітей у віці від 5 до 15 років. Їх було госпіталізовано в період з 29 вересня по 5 жовтня з підозрою на захворювання гепатитом "А". В 11 хворих діагноз вірусний гепатит "А" підтверджено. Всі діти є мешканцями села Голятин Міжгірського району Закарпаття.

    Раніше, 19 серпня, у їдальні ТОВ "Ядзакі-Україна" (с. Минай, Ужгородський район), отруїлося 122 працівників. За висновками бактеріологічного дослідження, проведеного СЕС, у приготованих стравах, які вживали постраждалі робітники ТОВ "Ядзакі Україна", виявлені бактерії золотистого стафілококу та сальмонели.

    5 вересня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом неналежного виконання службовими особами товариства "Альтернатива компані" своїх службових обов’язків. Товариство здійснювало забезпечення якісного харчування та приготування їжі у харчоблоці заводу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору