ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті ще одна багатодітна родина отримала нове житло

    26 квітня 2024 п'ятниця
    25 переглядів

    21 жовтня у рамках спільного проекту влади та бізнесу „Зігрій любов’ю дитину” ще одній багатодітній закарпатській родині було придбано новий будинок.

    Житло передано сім’ї Химинець, в якій виховується 10 неповнолітніх дітей. Будинок придбано благодійним фондом „Розвиток України” у рамках спільного проекту влади та бізнесу, метою якого є поліпшення житлових умов сімей, в яких виховується 10 і більше неповнолітніх дітей.

    „Ми виконали ті завдання, які мали здійснити за цей рік. Власне, забезпечити 17 закарпатських сімей, в яких виховується 10 і більше неповнолітніх дітей, новим житлом або капітально відремонтувати будинки цих багатодітних родин”, – пояснює начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Фленько.

    За словами Володимира Юрійовича, наразі аналізують результати цього проекту, й розроблятимуть план дій на наступний рік.

    На Закарпатті багатодітних сімей із потребою покращення житлових умов є багато. Загалом це близько 281 сім’ї, в якій є більше 10 дітей. Забезпечити одночасно всі багатодітні родини житлом було б нелегко. Тому визначили ті сім’ї , які гостро потребують допомоги.

    Нагадаємо, на початку лютого цього року було підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між благодійним фондом "Розвиток України" та Закарпатською обласною державною адміністрацією. У програму було включено ті сім’ї, в яких на 1 січня цього року, виховується 10 і більше неповнолітніх дітей. Загалом в нашій області таких сімей сімнадцять.

    Усього ж на Закарпатті проживає 15 тисяч 225 багатодітних сімей. Найбільше їх на Тячівщині, Міжгірщині, Рахівщині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору