ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові двоє малолітніх дівчат перетворили квартиру на бордель

    26 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів

    Мешканцям одного з львівських будинків довго надокучали гучні компанії, які щодня збиралися в сусіди. Ані сварки, ані вмовляння не допомагали. Зрештою, терпець людям урвався, і вони викликали міліцію...

    Постійні пиятики, ґвалт і галас у квартирі Віктора вже кілька місяців не давали спокою мешканцям одного з львівських будинків. І погрожували, і вмовляли – марно. Сам власник помешкання вже не міг вигнати зі своєї квартири дівчат, які оселилися в нього ще навесні.

    Віктор, власник помешкання: «Короче, одну ночь они переночевали. Потом я уже чисто их пожалел, потому что денег у них не было поехать домой к себе. И вообще они тут грязные, неумытые ходят… такие антисанитарные. Не в каждую больницу их возьмут».

    Едуард, сусід: «Приблизно з березня місяця почали в цій квартирі мешкати сторонні люди. Дівчата, зокрема троє дівчат, двоє з яких малолітні. Працювали вони на базарі. Наскільки я знаю, ходили на базар як на роботу. Потім поверталися ввечері, пили, гуляли. Приходили хлопці інші, так все відбувалося. Заважали, одним словом».

    Одного вечора п’яна компанія аж надто перебрала міру, і терпець сусідам таки урвався.

    Едуард, мешканець будинку: «Викинули банку через вікно, попали сусідці на першому поверсі по голові. Вона прийшла з батьками, з чоловіком прийшла. Побачили 8 чоловік здоровенних хлопців, які там пили. Викликали міліцію».

    Галасливу компанію, зокрема й двох дівчат віком 15-ти й 16-ти років, доправили до райвідділу. Там затримані розповіли ще кілька пікантних фактів життя.
    Наталя Стеблій, оперуповноважена ВКМСД Сихівського РВ ГУ МВС України у Львівській обл.: «З примусу неповнолітні надавали сексуальні послуги. Винагорода була різнопланова – від 10 гривень до пляшки горілки».

    Сексуальна кар’єра малолітніх Оксани й Марії розпочалася з того, що дівчата втекли з дому. Згодом познайомилися на базарі з 22-річною Русланою, яка запропонувала їм пожити разом з нею у Віктора.

    Марія: «Але вона нам сказала, що утримувати не може нас постійно, що треба якось заробляти на життя. Ну і так воно все почалося. Так от ми спали зі всіма, кого вона нам приводила. Ну, що ми мали... ми жили в неї на квартирі. Їсти вона нам давала, на сигарети гроші давала».

    З райвідділу міліції неповнолітніх дівчат доправили до Львівського дитячого притулку. Там з ними працював психолог, і намагався з’ясувати, чому Оксана й Марія провадили такий спосіб життя.

    Тетяна Бульбах, психолог: «Їм притаманні всі асоціальні форми поведінки. Вони мали можливість, вони потрапили до нас в притулок, вони знали, що це все дуже серйозно. І вони, пішовши з нашого притулку, повертаються в те саме середовище, де вони були. Це означає, що їм подобається таке життя, вони будуть продовжувати жити на вулиці, шукати собі таких самих сумнівних компаній».

    Тепер Руслані інкримінують звідництво та змушування до проституції. Марія знову втекла з інтернату, а Віктор, про оту розпусту у своїй квартирі згадує неохоче, бо в його оселі вже господарює нова пасія. // Уляна Сенько, Олена Десятник, НТН.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору