ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 30 жовтня 2008 року

    27 квітня 2024 субота
    21 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 374 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 416 (41,9%) з них розкрито «за гарячими слідами».

    Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 25 пограбувань, 7 розбійних нападів, 1 факт незаконного заволодіння транспортним засобом.

    За незаконне зберігання зброї затримано 13 осіб. У правопорушників вилучено 2 автомати, пістолет, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грам вибухівки та 1 480 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 65 осіб, у яких вилучено 42,8 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 6 190 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 35 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 149 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 57 – у сфері службової діяльності, у тому числі 5 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 157 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 25 осіб загинули та 170 – травмовані.

    У місті Чернівцях у результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано двох громадян Грузії віком 26 та 27 років. Попередньо встановлено, що вони на вулиці з автомашини 28-річного місцевого жителя викрали мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    У селі Руській Поляні Черкаського району Черкаської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він на вулиці вказаного села, з хуліганських спонукань, пострілами із зареєстрованої мисливської рушниці пошкодив автомашину 43-річного жителя зазначеного села. Люди не постраждали. Зброю вилучено.

    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він у 2005 році надав неправдиві відомості щодо наявності заставного майна до відкритого акціонерного товариства й незаконно отримав кредит у сумі 1,5 мільйона гривень. Прокуратурою Жовтневого району міста Дніпропетровська порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України

    На Івано-Франківщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито голову одного із селищ Богородчанського району, який отримав 1,6 тисяч гривень хабара від місцевого жителя за сприяння останньому в отриманні дозволу на здійснення прийому брухту кольорових та чорних металів на території вказаного села. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 (одержання хабара) КК України

    На Кіровоградщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб однієї з сільських рад. Вони, на підставі підроблених актів прийому виконаних робіт з будівництва водогону (фактично роботи не завершені) незаконно перерахували понад 122 тисячі гривень товариству з обмеженою відповідальністю. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору