ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

872 закарпатці поповнять лави Українського війська

    26 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів

    Про це сьогодні, 30 жовтня, повідомив начальник територіального центру комплектування особовим складом, заступник військового комісара Іван Балашов.

    Останніми роками до армії призивають щораз менше юнаків. Раніше за один призов від Закарпаття забирали до збройних сил і по три тисячі хлопців, говорить Іван Балашов. За його словами, сьогодні більше уваги звертають на освіту та фізичний стан новобранців. «У результаті в нас менш чисельна, зате освіченіша й здоровіша армія», – констатував військовий.
    Понад 100 цьогорічних новобранців залишаться на Закарпатті – у 128-й технічній дивізії, яка базується в Мукачеві, Ужгороді та Виноградові. Стільки ж молодих людей відправляться у навчальні частини (переважно до «Десни» на Чернігівщині). Крім того, поповнять закарпатці ряди внутрішніх військ МВС, різні види військ, зокрема, військово-морські. 14 найкращих юнаків увійдуть до Президентського полку.
    Станом на вчора, 29 жовтня, обласний військкомат відправив на службу 416 військовослужбовців. Остання відправка запланована на 17 листопада.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору