ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикарпатські студенти-іноземці ходять на розбірки з пневматичною та холодною зброєю

    26 квітня 2024 п'ятниця
    18 переглядів

    В Івано-Франківську почастішали бійки за участі іноземних студентів. Про це 10 листопада на прес-конференції заявив голова ГО "Поклик нації" Тарас Боднар.

    За його словами, особливо агресивно ведуть себе студенти з Близького Сходу: Сирії, Лівану та Королівства Йорданії. Не рідко бійки за їх участю, каже Боднар, відбуваються із використанням пневматичної та холодної зброї. Афроамериканці та корейці поводять себе більш дружелюбно.
    Водночас Тарас Боднар переконаний, що зухвалість іноземних студентів та їх правопорушення виникають через надмірне вживання алкоголю та легких наркотиків. За це, стверджує Боднар, у багатьох країнах, звідки приїхали навчатися студенти, карають до 2-х років ув’язнення в тюрмі, за зґвалтування - до 10 років позбавлення волі.
    Також, стверджує Боднар, студенти з Близького Сходу грішать нахабним ставленням до українських студенток та жінок, які викладають у ВИШах. Усі їх скарги, говорить Боднар, зупиняються на рівні керівників ВИШів, де навчаються іноземні студенти. Ректорам не вигідно карати іноземців, бо ті за навчання платять валютою. Відтак, єдиний вихід зупинити стрімкий ріст правопорушень, скоєних іноземними студентами, - це скликати круглий стіл за участю представників влади, журналістів, викладачів ВИШів та представників студентської молоді, аби разом знайти спільну мову і віднайти порозуміння.
    Адже негідна поведінка іноземців, стверджує Тарас Боднар, не лише спричиняє ріст злочинності на Прикарпатті, але й збільшує кількість венеричних захворювань та швидкий ріст СНІДу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору