ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді у печі цегельного заводу згоріла наркота

    01 травня 2024 середа
    26 переглядів

    На Закарпатті на Ужгородському цегельному заводі знищили партію наркотиків, що проходили як речові докази по кримінальних справах, розслідуваних слідчим відділом Управління СБУ в Закарпатській області протягом року.

    Спалили наркоту після того, як набрали чинності судові вироки у 6 справах, згідно з якими вилучені з незаконного обігу наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори підлягають знищенню. До печі потрапили, зокрема, марихуана, гашиш та партія пігулок із психотропною речовиною діазепам.
    Зілля було виявлено під час митного огляду працівниками Чопської, Ужгородської та Виноградівської митниць у громадян України й Франції.
    Вироками Ужгородського міськрайонного та Виноградівського районного судів усіх визнано винними у злочинах, передбачених статтями 305, 307, 309 КК України і покарано позбавленням волі на різні терміни із звільненням від відбування покарання з випробуванням і з встановленням іспитового строку від 1 до 3 років, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі УСБУ в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору