ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті на кордоні затримали гуманітарку для Донецької області

    27 квітня 2024 субота
    46 переглядів

    Ужгородські митники припинили спробу переміщення через українсько-словацький кордон незаявленої в товаросупровідних документах гуманітарної допомоги.

    Ще минулої п’ятниці (5 грудня) в зону митного контролю вантажного терміналу “Ужгород” заїхав каміон з гуманітарною допомогою. Згідно поданих документів німецька місія “Самаритер Дінст” відправляла до Донецької області вантаж з гуманітаркою для малозабезпечених сімей.
    При поглибленому огляді вантажівки інспекторами виявлено ряд порушень митного законодавства. Зокрема, серед різноманіття товару не вказані в товаросупровідних документах продукти харчування, одяг, взуття, косметичні вироби. Так, при розпакуванні картонних коробок у вигляді подарунків виявлено харчові продукти, термін придатності яких вже закінчився, а деяких на днях закінчується (шоколад, ковбасні вироби та інше).
    Крім цього, на деяких продуктах харчування відсутнє маркування щодо їх дати виготовлення, що у свою чергу унеможливлює пропуск на територію України (згідно постанови КМУ від 28.04.00 № 728).
    Що стосується одягу та взуття, то також зазначений товар при пакуванні не пройшов відповідної обробки.
    Для більш кваліфікованих результатів якості товару для перевірки було залучено суміжні контролюючі служби (санітарна, ветеринарна, фітокарантинна та екологічна служби). В результаті їх перевірки встановлено, що частина вантажу вимагає надання дозвільних документів від цих служб, що підтверджують якість, безпеку та можливість споживання товарів.
    Зараз працівники митного поста продовжують сортування вмісту картонних коробок за видами товару (а їх понад тисячу), повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Державної митної служби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    dfdfdfdfdf

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    я бы скормил вам эту тухлую колбаску и запревший старый бекон)))))а на десерт шеколад пористый, которому срок вышел еще полгода назад....попугали бы унитаз - в лучшем случае...
    а гуманитарка деткам шла... добрые вы - жалостливые...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Шо вы хотите от пидорасов

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ////////.....а в это время (зуб даю)..контробанда нужным людям и в нужные карманы...рвать пидаров..к топору !!!!...с миром не уйдут

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Сволочи. Заднрживать гуманитарную помощь - аморально! Впрочем, чего еще ждать от этих мерзавцев?! Нет взяток - гуманитарка, как-никак, да еще для Донбасса ... Классическая иллюстрация цены нашей власти - продажной, национал-фашистской, антинародной. Доколе?! Неужели у нас нет вил и кос, чтобы отучить раз и навсегда этих мерзавцев?!