ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Івано-Франківську розпочався фестиваль «Різдво в Карпатах»

    27 квітня 2024 субота
    24 переглядів

    13-16 січня на Івано- Франківщині проходить Міжнародний культурно-мистецький фестиваль «Різдво в Карпатах». Його учасниками стали понад 80 представників регіональних ЗМІ з усіх областей України.

    13 січня - урочисте відкриття журналістського фестивалю на базі відпочинку у місті Яремче. Потім - відео-презентація Прикарпаття за участі керівників області.

    14 січня учасники фестивалю відвідають селище Верховину, міста Коломию, Снятин, Косів, Галич, Рогатин, Долину і Болехів.

    15 січня журналісти ознайомляться з туристичним комплексом «Буковель», що у селі Поляниця, 16 січня відвідають музейний комплекс-садибу Степана Бандери у селі Старий Угринів Калуського району.

    Оргкомітет сподівається, що після знайомства зблизька з традиціями Івано-Франківщини учасники фестивалю «Різдво у Карпатах» висвітлять на сторінках газет, у теле- та радіоефірах потенційні можливості області для співпраці у різних галузях, зокрема, у пріоритетній галузідля нашого регіону – туризмі.

    Лауреатів культурно-мистецького фестивалю «Різдво у Карпатах» буде визначено у номінаціях «преса», «телебачення», «радіо». Переможцям у кожній номінації буде вручено спеціальний приз голови облдержадміністрації та голови обласної ради – путівки на 5-денний відпочинок у зручний для них час. Усі учасники фестивалю отримають грамоти.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору