ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У мешканців Прикарпаття вилучають бойові вогнестріли

    26 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів

    Співробітники міліції Івано-Франківської області у рамках проведення спеціальних оперативно-профілактичних заходів чи не щодня в цьому році вилучають з незаконного обігу вогнестрільну зброю.

    Причому йдеться не про зразки мисливської зброї, а вогнестріли, що можуть становити реальну загрозу безпеці громадян.

    За дві декади січня з підпілля вилучено загалом 13 одиниць вогнепальної зброї, сім з яких – це рушниці зі вкороченими стволами, тобто такі, що не придатні для звичайного полювання. Активність міліції у цьому напрямку правоохоронної діяльності спрямована на те, щоб унеможливити потрапляння небезпечної зброї до рук осіб, які можуть виношувати злочинні наміри. До прикладу, два дні тому в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з помешкань у Коломийському районі міліціонери виявили обріз мисливської рушниці. Як з’ясувалося, до переховування зброї причетний юнак, якого небезпідставно підозрюють у вчиненні крадіжок та грабежів. Його було затримано і взято під варту дещо раніше, тож уже напевне ця зброя не становитиме жодної загрози.

    З кожним роком на Івано-Франківщині знижується кількість злочинів з використанням чи застосуванням вогнепальної зброї. Чим менше незареєстрованої зброї перебуватиме у громадян, тим меншими будуть загрози, пов’язані з нею, переконані правоохоронці. Тим паче, що будь-який злочин легше попередити, ніж згодом його розкривати чи констатувати прикрі наслідки або ж нещасні випадки через необережне поводження зі зброєю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору