ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чопські митники конфіскували шкіри рогатої худоби на 44 тис. грн.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    23 переглядів

    Через Чопську митницю в Україну наш співвітчизник намагався провезти незадекларовану шкіру на 44 тисячі гривень.

    Під час здійснення митного контролю ручної поклажі та мікроавтобуса марки «Mercedes-Bens», яким керував наш співвітчизник, співробітники Чопської митниці вилучили незадекларовану шкіру.

    Водій мікроавтобуса, 28-річний житель Вінниці їхав з Італії до України у приватних справах. Митників зацікавив вміст трьох поліетиленових пакетів, які знаходились у вантажному відсіку транспортного засобу. У цих пакунках співробітники митного поста «Тиса» виявили 502 одиниці цільних оброблених шкір ВРХ без волосяного покрову, загальна площа яких склала 303,5 м2.

    Як пояснив водій, виявлену митниками шкіру він перевозив для власних потреб, однак, не заявив про її наявність у митній декларації у зв’язку з тим, що був дуже стомлений та забув про неї. При цьому правопорушник про наявну у нього іноземну валюту – 6 тис. євро не забув і заявив про неї у декларації.

    З огляду на такі обставини митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками статті 340 Митного кодексу України. Шкіру, загальна вартість якої становила понад 44 тис. грн, як безпосередній об’єкт правопорушення вилучено до розгляду справи у суді, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Державної митної служби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору