ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді міліція провела нічну облаву на неповнолітніх!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    34 переглядів

    Площа Поштова та сусідній альпінарій — місця «нічних» посиденьок молоді обласного центру Закарпаття міста Ужгорода, після яких на ранок територія під вікнами мерії нерідко буває «всипана» порожніми пляшками та шприцами.

    В Ужгороді міліція провела нічну облаву на неповнолітніхУ ніч з п'ятниці на суботу в міському міліцейському управлінні вирішили покласти цьому край, а заодно з'ясувати, хто реалізовує тютюнову та алкогольну продукцію неповнолітнім.
    Як повідомили UA-Reporter.com в Ужгородському міськуправлінні міліції, у ході рейду з вулиць Ф. Ракоці, Уральської та території колишнього ресторану «Червона ружа» до міліцейського відділку було доставлено 10 неповнолітніх віком від 14 до 17 років. Після медичного огляду на визначення ступеня алкогольного сп'яніння чотирьох молодих людей було визнано такими, що перебувають в нетверезому стані. На юнаків складений протокол за ст. 178 Кодексу України про адміністративне порушення (вживання алкогольних напоїв та перебування в нетверезому стані в громадських місцях), а на їхніх батьків — протокол про неналежне виховання дітей.
    Цього року в Ужгороді було складено понад 65 адмінпротоколів на батьків, які неналежно виховують власних дітей, розмір штрафу визначається судом і становить, як правило, від 51 до 136 гривень. «Коли виявляємо серед ночі п’яних підлітків, то це перший сигнал для взяття їх на профілактичний огляд і нагадати батькам про необхідність ретельніше піклуватися про дітей. Ми намагаємося витягнути їх з тієї ями, до якої вони йдуть. У стані сп’яніння ужгородські неповнолітні скоювали як дрібні, так і особливо важкі злочини, у тому числі вбивство», – сказав начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міського управління ГУ УМВС України у Закарпатській області Роман Король.

    В Ужгороді на обліку міліції наразі перебувають 42 неповнолітніх, з них 22 – на обліку особливої категорії (тобто вже скоювали злочини) і 20 – на профілактичному обліку. Наймолодшому ужгородському злочинцеві – 11 років (затриманий за пограбунок).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору